Operaatio Kotkanpesä

Kansallismielisten liittouma aloitti rahankeräyksen hankkiakseen yhdistykselle oman kiinteistön, jota vuokrattaisiin muun muassa kaikille kansallismielisille yhdistyksille, joilla on vaikeuksia löytää tiloja toiminnalleen.

Suomenmielisten on yhä hankalampi löytää sopivia vuokratiloja tapahtumiinsa. Oman kiinteistön hankinnalla torjutaan nykyisin aktiivisesti harjoitettua kansallismielisten systemaattista syrjintää, joka näkyy esimerkiksi vuokratilojen omistajien maalittamisena, joka heikentää omistajan halua vuokrata tilojaan kansallismielisille.

Hankittava kiinteistö on entisen koulun tai kylätalon tyyppinen mahdollisesti kunnostusta kaipaava rakennus, joka sijaitsee maantieteellisesti keskeisellä paikalla maaseudulla. Hankkeessa on mukana motivoituneita osaajia eri aloilta, mutta remonttitalkoissa, ja ennen sitä kampanjoinnissa riittää tekemistä uusillekin asiasta innostuville.

Kiinteistön ylläpitokustannuksien kattamiseksi tiloja vuokrataan käytettäväksi yleishyödylliseen toimintaan.

Keräys on käynnistynyt yli odotusten ja onnistumisesta innostuneena työryhmä on kehitellyt mm. kannatustuotteita, joita voi hankkia verkkosivun lisäksi tapahtumissa ja kaduilla.

"Operaatio Kotkanpesä" -seminaareja on järjestetty jo useita ja mukana on ollut kansainvälisiäkin esiintyjiä. Seuraamalla "Tapahtumat" -sivua, saat tiedot tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa.

Lisäksi muut kansallismieliset yhdistykset, mediat ja muut toimijat ovat lähteneet mukavasti tukemaan keräystä eri tavoin. Keräyksellä on jo useita kuukausilahjoittajia. Suuri kiitos heille ja myös kaikille yksityishenkilöille jotka ovat lähteneet aktiivisesti mukaan.

Maksutiedot keräykseen osallistumiseksi:
Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry

Sekä Mobilepay lyhytnumerolla 18898

Lupanumero: RA/2021/1043